Online fizetés

BARIONON-ON KERESZTÜLI ELEKTRONIKUS FIZETÉS OLDALUNKON

A Barion mögött álló Sense/Net Zrt. 2014 decemberében szerezte meg a PCI DSS tanúsítványt, amely ahhoz volt szükséges, hogy engedélyezett magyarországi e-pénz szolgáltatóként bankkártya adatokat is kezelhessen. A PCI DSS szabványt a Visa, a MasterCard, az Amex, a JCB és a Discover hozta létre, ezt a szabványt követi ma minden bankkártyapiaci szereplő. Az egy tucat szigorú előíráscsoport pontosan szabályozza, ki és milyen módon férhet hozzá a kártyaadatokhoz, és azt is, hogy a kártyaadatokat hogyan kell megvédeni.

Nem terheli tranzakciós díj a pénzküldést, a vásárlást, az adományozást, és a bankkártyával történő vásárlásokért is csak a kereskedő fizet egy szerény díjat. A tárca nyitása vagy letiltása ingyenes, mint ahogyan a számlavezetési díj vagy az utalással történő feltöltés is.

https://www.barion.com/

 

PAYPAL-ON KERESZTÜLI ELEKTRONIKUS FIZETÉS OLDALUNKON

A PayPal egy készpénzmentes pénzforgalmi szolgáltatásokat nyújtó pénzügyi intézet, mely az elektronikus kereskedelemre szakosodott. A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához. Egyszerű, gyors, biztonságos, népszerű, olcsó, hasznos és elterjedt

https://www.paypal.com/